NATUURSTENEN VLOEREN

Natuursteen reinigen, bewerken, polijsten en renoveren

De Excentr Methode is een zeer effectieve methode voor het renoveren, polijsten en onderhouden van steen. Iedere steen is ermee te reinigen. Iedere kalkhoudende steen is te renoveren, polijsten en te reinigen. Denk aan marmer, Chinees hardsteen, Belgisch blauwsteen, terrazzo, etc.

Reinigen

Natuurstenen vloeren kunt u veilig reinigen met de Excentr Methode. Dankzij de effectieve beweging gebruikt u alleen water en geen gevaarlijke reinigingsmiddelen.

ONZE EXCENTR METHODE:
5 UNIEKE VOORDELEN

  • 4 keer zo snel
  • Unieke vorm
  • Ergonomisch verantwoord
  • Milieuvriendelijk
  • Dieptereiniging

Renovatie

Het renoveren van een natuurstenen vloer gaat alleen maar wanneer de steen kalkhoudend is. Om er zeker van te zijn dat het te renoveren oppervlak kalkhoudend is, adviseren wij altijd eerst een zuurtest te doen op een niet in het oog springende plaats. Houd schoon water en een droge microvezeldoek bij de hand. Breng dan uit het zicht één pure druppel ontkalker (ph 1 of 2) aan. Slaat het product wit uit? Dan direct opnemen en spoelen met schoon water. Wanneer het product wit uitslaat, weet u zeker dat het oppervlak kalkhoudend is en dus gerenoveerd en gepolijst kan worden. Slaat het niet wit uit, dan kunt u met de Excentr Methode het oppervlak alleen reinigen.

Polijsten

De laatste stappen in het renovatie proces zijn de polijststappen. Met de Excentr Methode kan het oppervlak op zowel een zijdeglans als een hoogglans afgewerkt worden.

Onderhoud

Na renovatie mag de vloer dagelijks gereinigd worden met de laatst gebruikte pad uit het renovatie proces. Is de vloer afgewerkt met de Diamant pad Green, dan is dit dus de pad voor dagelijkse reiniging. Deze pads zijn ook verkrijgbaar op bijv. 17’’ voor het gebruik onder een schrob-/zuigmachine.

Excentr Daily machine

Kies voor het beste resultaat voor een Excentr Daily machine voor dagelijks onderhoud, de hoge toeren houden uw vloer op het juiste level! Het gebruik van reinigingsmiddel is niet nodig.

Benieuwd naar hoe wij kunnen bijdragen aan uw vloeren?

De techniek van de toekomst

Excentr is een Nederlandse fabrikant van hoogwaardige, innovatieve vloer bewerkingsmachines, producten en concepten die werken volgens de ‘’Excentr methode’’. Deze manier van werken geeft u 5 grote voordelen ten opzichten van de traditionele machinale reinigingsmethodes.

Toepassingen

Hoe wilt u uw vloer reinigen, onderhouden of bewerken?

Reiniging en dieptereiniging

Top- & diepstrippen

Slijpen, renoveren & polijsten

Schuren en afwerken

Preparatie van oppervlakken

Vloertypen

Wat voor type vloer wilt u reinigen, onderhouden of bewerken?

Keramische tegels

Antislip- en veiligheidsvloeren

PVC vloeren

Sportvloeren

Rubber vloeren

Natuurstenen vloeren

Beton en gecoat beton

Houten vloeren

Linolium vloeren

Marmoleum vloeren

Demonstratie aanvragen

Vraag via het contactformulier hiernaast gemakkelijk een demonstratie aan

Wilt u een demonstratie bij u op locatie? Ervaar met eigen ogen de effectiviteit en het gemak van de Excentr methode!