VLOERTYPEN

Het beste resultaat voor ieder type vloer

De Excentr Methode is toepasselijk op vrijwel alle soorten vloeren. Hierdoor is de Excentr Methode bruikbaar in bijna alle soorten branches. Hieronder een aantal voorbeelden van vloertypen waar Excentr veel voordelen voor biedt.

ONZE EXCENTR METHODE:
5 UNIEKE VOORDELEN

  • 4 keer zo snel
  • Unieke vorm
  • Ergonomisch verantwoord
  • Milieuvriendelijk
  • Dieptereiniging

Vloertypen

Wat voor type vloer wilt u reinigen, onderhouden of bewerken?

Keramische tegels

Antislip- en veiligheidsvloeren

PVC vloeren

Sportvloeren

Rubber vloeren

Natuurstenen vloeren

Beton en gecoat beton

Houten vloeren

Linolium vloeren

Marmoleum vloeren

Keramische tegels

Het reinigen van keramische tegels is niet altijd even eenvoudig. De vaak microporeuze structuur zorgt ervoor dat het vuil hardnekkig vastzit aan het oppervlak en er zelfs een beetje in zit. Wij adviseren op keramische tegels te werken met schoon water, en dus geen reinigingsmiddelen.

Antislip- en veiligheidsvloeren

Dieptereiniging op antislipvloeren is met de Excentr methode mogelijk. Door de kleine beweging van de machine krijgen de pads (voornamelijk Fiber pads en borstels) de kans om dieper in het oppervlak te komen.

PVC vloeren

PVC is een opkomende afwerking. In basis kunnen we PVC vloeren alleen maar reinigen en diepte reinigen. Beslissen wat u moet doen is eenvoudig: is uw vloer vlak? Dan kiest u voor de pink pad om te reinigen.

Sportvloeren

Sportvloeren onderhouden en reinigen is niet altijd eenvoudig. De hoge frequentie van gebruik en incidentele nevenactiviteiten waar de sportvloer aan blootgesteld word maakt stabiliteit in de veiligheid, stroefheid en uitstraling een lastige taak.

Rubber vloeren

Een rubberen vloer reinigen, diepte reinigen of herstellen begint met vaststellen wat voor type rubberen vloer u voor u heeft.  Is uw vloer vlak? Dan kiest u voor de pink pad om te reinigen. Heeft uw rubberen vloer structuur? Zoals een rubberen noppen vloer dit heeft? Dan reinigt u hem met een fiber pad! Gebruik van chemie is in deze methode niet nodig.

Natuurstenen vloeren

De Excentr methode is een zeer effectieve methode voor het renoveren, polijsten en onderhouden van steen. Iedere steen is ermee te reinigen. Iedere kalkhoudende steen is te renoveren, polijsten en te reinigen. Denk aan marmer, Chinees hardsteen, Belgisch blauwsteen, terrazzo etc.

Beton en gecoat beton

Moeite met het reinigen van beton? Of het verwijderen van heftruck wielafdrukken van uw gecoate vloer? Op veel van deze heavy duty toepassingen heeft Excentr het antwoord. Door een hoge mechanische kracht in de machines, en veel druk op de pad of borstel werken we altijd naar een maximaal haalbaar resultaat.

Houten vloeren

De Excentr methode maakt het werken op een houten vloer toegankelijk voor iedere schoonmaak professional. Door de perfecte balans en constante druk en beweging is de kans op schades en methodefouten aanzienlijk minder.

Linoleum en marmoleum vloeren

Linoleum is een veel voorkomende vloer. Tevens een vloer die veel mogelijkheden biedt voor de Excentr Methode. De linoleum vloeren kunnen goed gereinigd worden met de Excentr machines. Kies voor een pink pad in combinatie met water!

Meer informatie?

Stuur ons een bericht of bel ons direct op het volgende telefoonnummer: