BECOME A EXCENTR PARTNER

DOE MEE MET DE EXCENTR REVOLUTIE!

Door partner te worden van Excentr bent u in staat om een uniek concept aan uw klanten aan te bieden: de Excentr Methode. 
De Excentr Methode geeft u de mogelijkheid om hoogwaardige, onderhoudsarme apparatuur en reinigingsconcepten toe te voegen aan uw productassortiment.

Het Excentr team informeert uw verkoopteam over alle ins- & outs en biedt ondersteuning waar nodig. De unieke en hoge kwaliteit van het product, plus het hoge niveau van ondersteuning van Excentr zal u dat extra concurrentievoordeel geven.

Het merk Excentr biedt niet alleen een uniek assortiment schoonmaak- & onderhoudsapparatuur en slimme schoonmaakconcepten, we bieden ook een helpende hand in marketingmateriaal. We hebben vele tutorials, intro video’s, brochures etc. om u te helpen uw bedrijf te laten groeien.
Sinds de oprichting van Excentr in 2015 hebben meer dan 100 partners, verdeeld over meer dan 40 landen, de Excentr Methode omarmd en zich bij ons aangesloten om het merk te laten groeien & oplossingen te bieden aan klanten wereldwijd.

Interesse om partner te worden?
Vul dan hieronder het Partner formulier in of stuur een e-mail naar info@excentr.com en wij nemen spoedig contact met u op.

Locatie Hoogerheide

Ampèreweg 12
4631 SP Hoogerheide
The Netherlands

Telefoon
+31 (0)88-1700601
E-mailadres
info@excentr.com

KvK:  62508199
BTW: 854845525B01
Rekeningnummer: NL78RABO0301643431

Partnerformulier

Heeft u vragen over onze producten of heeft u een andere vraag? Vul gerust ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!We waren op zoek naar diversificatie van ons assortiment en kwamen Excentr tegen op LinkedIn, hebben de machines getest en zijn er meteen voor gegaan. Excentr geeft ons extra kans om veel nieuwe klanten te krijgen, van kleine tot de allergrootste facilitaire bedrijven. Daarmee denk ik dat het onze waarde in deze branche verhoogt. De machines van Excentr zijn 10/10 en het is een geweldig bedrijf om mee samen te werken. Excentr zou ik aan iedereen aanbevelen in onze branche! Wij zien de toekomst zeer positief tegemoet met mogelijke groei in Zweden en wellicht vinden we met de tijd een distributeur in Noorwegen voor een zeer langdurige maar vooral een goede relatie en eerlijke communicatie.

Axel Nilsson
Tradehouse Zweden

Excentr is een geweldig team om mee samen te werken! Super veel positiviteit, efficiënt, behulpzaam en leuk zo zou ik de ervaring met Excentr beschrijven. Wij zouden Excentr aanbevelen aan de professionele schoonmakers die deel uit maken van onze core propositie aan alle harde vloer schoonmakers en renovatiebedrijven. Daarnaast zou ik de Excentr 43 aan alle commerciële tapijtreinigers aanbevelen. In de toekomst zou ik graag verdere trainingsmogelijkheden aan willen bieden voor onze klanten en een groter marktaandeel in de UK.

Eamonn O’Connor
Solution World  of Clean

We hebben voor Excentr gekozen omdat we op zoek waren naar diversificatie van ons assortiment en kwamen Excentr tegen op LinkedIn, hebben het getest en zijn er meteen voor gegaan. Excentr geeft ons extra kans om veel nieuwe klanten te krijgen, van kleine tot de allergrootste facilitaire bedrijven. Daarmee denk ik dat het onze waarde in deze branche verhoogt. De machines van Excentr zijn 10/10 en het is een geweldig bedrijf om mee samen te werken. Excentr zou ik aan iedereen aanbevelen in onze branche! Wij zien de toekomst zeer positief tegemoet met mogelijke groei in Zweden en wellicht vinden we met de tijd een distributeur in Noorwegen voor een zeer langdurige maar vooral een goede relatie en eerlijke communicatie

Axel Nilsson
Tradehouse Zweden

De Excentr methode