EXCENTR DIAMOND SYSTEM

Renoveren, polijsten, schuren, slijpen en prepareren zonder chemie

Het Excentr Diamond System is een nieuw concept bestaand uit: pads, sheets en strips (metaal gebonden diamant strippen). De werkzame delen in de pads, sheets en strips van het Excentr Diamond System garanderen een constante werking met een hoge prestatie en een lange levensduur.

Het Excentr Diamond System geeft de gebruiker de mogelijkheid oppervlakken te renoveren, polijsten, schuren, slijpen en te prepareren. Het polijsten kan met dit systeem tot hoogglans. Veelal is het gebruik van chemische producten niet noodzakelijk, hier is het EDS systeem zeer duurzaam.

Voordelen systeem

– Meer mechanische kracht (dunne pads dus zeer directe energie overbrenging)
– Renoveren zonder ‘’sinaasappelhuid’’
– Chemievrij (werken met alleen water)
– Simpele en overzichtelijke stappen
– Lage kans op methodische fouten
– Voordelig in gebruik

EDS pads

Met de EDS pads kunnen vloeren gereinigd, onderhouden, gerenoveerd en afgewerkt (gepolijst) worden. Renovatie op natuursteen kan op een meer traditionele methode, in 3 stappen. Maar de pads lenen zich ook uitstekend om combinaties te maken met de EDS Metal Strips.

EDS metal strips

De EDS Metal strips zijn bedoeld voor de gevorderde gebruiker deze zijn agressiever in de toepassing- gebieden voor het slijpen (schuren) en prepareren van diverse vloeren.

De EDS Metal strip worden meestal toegepast wanneer er diepere krassen, zuur vlekken of andere zwaardere verstoringen zijn in het oppervlak. Deze strips zijn agressiever en werken dieper dan de EDS pads. Daarnaast worden de EDS Metal Strips ingezet wanneer er een hogere kwaliteit afwerking vereist is. De strips geven u namelijk de mogelijkheid zonder sinaasappelhuid te renoveren.

Bovendien kunnen strips ook worden ingezet voor het verwijderen van lijmresten het verwijderen van coatings en het prepareren van betonvloeren. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid.

De Excentr methode

Meer informatie?

Stuur ons een bericht of bel ons direct op het volgende telefoonnummer: