TOP- & DIEPSTRIPPEN

Strip vier keer zo snel met de Excentr methode

Strip tot 4x sneller met de Excentr Methode! Dankzij de 2850 toeren en hoge werkdruk is zowel top- als diepstrippen gemakkelijker dan ooit. De Excentr Methode biedt u de mogelijkheid droog, met alleen water of traditioneel met stripper te strippen.

ONZE EXCENTR METHODE:
5 UNIEKE VOORDELEN

  • 4 keer zo snel
  • Unieke vorm
  • Ergonomisch verantwoord
  • Milieuvriendelijk
  • Dieptereiniging

ONZE EXCENTR METHODE:
5 UNIEKE VOORDELEN

  • 4 keer zo snel
  • Unieke vorm
  • Ergonomisch verantwoord
  • Milieuvriendelijk
  • Dieptereiniging

3 manieren van strippen

Er zijn verschillende manieren waarop vloeren gestript kunnen worden. In onze ogen is de natte methode het meest efficiënt.

Droge methode

Wanneer u droog wilt strippen doet u dat graag stofarm. Daarom adviseren wij de Excentr Splash & Dust Guard in combinatie met de Excentr Dust Control vacuüm. Zo werkt u zonder dwarrelstof en pakt u tevens zo’n 50% van het stof van de vloer op. De droge methode kan in specifieke gevallen veel voordelen hebben t.o.v. natte methoden. Om goed te kunnen strippen gebruikt u pads met een toevoeging van diamant of aluminium oxide.

Extreme opbouw/randopbouw

Bij extreme opbouw en/of randopbouw kan de vloer eerst gestript/geslepen worden met een slijpnet. Gebruik korrel 60 / 80 of 100, afhankelijk van de opbouw, om de eerste lagen polymeer te verwijderen. Probeer circa 80% van de polymeer te verwijderen. Ga daarna verder op bovenstaand beschreven methode om de vloer zelf niet te beschadigen met het agressieve slijpnet.

Bij randopbouw kunt u ervoor kiezen het slijpnet op formaat over de lange zijde af te knippen en deze te plaatsen op een normale strippad. Werk vervolgens met de lange kant van de machine (zijwaarts) over de randopbouw om alleen de randopbouw agressief aan te pakken met het slijpnet.

Let tijdens bovenstaande processen goed op. Wanneer u te ver doorstript met deze grove en agressieve slijpnetten kan er schade aan het oppervlak ontstaan.

Benieuwd naar hoe wij kunnen bijdragen aan uw vloeren?
Klik hier en vraag gratis en vrijblijvend een demonstratie aan!

De techniek van de toekomst

Excentr is een Nederlandse fabrikant van hoogwaardige, innovatieve vloer bewerkingsmachines, producten en concepten die werken volgens de ‘’Excentr methode’’. Deze manier van werken geeft u 5 grote voordelen ten opzichten van de traditionele machinale reinigingsmethodes.

Vloertypen

Wat voor type vloer wilt u reinigen, onderhouden of bewerken?

Keramische tegels

Antislip- en veiligheidsvloeren

PVC vloeren

Sportvloeren

Rubber vloeren

Natuurstenen vloeren

Beton en gecoat beton

Houten vloeren

Linolium vloeren

Marmoleum vloeren

Branches

In welke branche bent u werkzaam?

Schoonmaakbedrijven

Sportaccommodaties
en zwembaden

Gezondheidszorg

Hotels

Demonstratie aanvragen

Vraag via het contactformulier hiernaast gemakkelijk een demonstratie aan

Wilt u een demonstratie bij u op locatie? Ervaar met eigen ogen de effectiviteit en het gemak van de Excentr methode!