TOEPASSINGEN

Één Methode voor al het onderhoud

Een vloer reinigen, schuren, strippen of renoveren? Er is geen effectievere manier dan de Excentr Methode! Met 2850 bewegingen per minuut, een unieke vorm waarmee iedere hoek wordt bereikt en een ergonomisch verantwoorde machine waarmee iedereen kan werken is de Excentr-oplossing de allerbeste oplossing. Bekijk hieronder op welke werkzaamheden je de Excentr methode kunt toepassen.

ONZE EXCENTR METHODE:
5 UNIEKE VOORDELEN

  • 4 keer zo snel
  • Unieke vorm
  • Ergonomisch verantwoord
  • Milieuvriendelijk
  • Dieptereiniging

Toepassingen

Hoe wilt u uw vloer reinigen, onderhouden of bewerken?

Reiniging en dieptereiniging

Top- & diepstrippen

Slijpen, renoveren & polijsten

Schuren en afwerken

Preparatie van oppervlakken

Reiniging & dieptereiniging

Met de Excentr methode wordt het reinigen van vloeren op een totaal nieuw niveau gebracht. Dankzij de 2800 bewegingen per minuut en de paddruk van maximaal 120 kg is de effectiviteit ongekend hoog. De machine is inzetbaar voor zowel de lichte als de heavy duty cleaning opdracht.

Top- & diepstrippen

Strip tot 4x sneller met de Excentr methode! Dankzij de 2800 toeren en hoge werkdruk is zowel top- als diepstrippen gemakkelijker dan ooit. De Excentr methode biedt u de mogelijkheid droog, met alleen water of traditioneel met stripper te strippen.

Schuren en afwerken

De Excentr methode maakt het werken op een houten vloer toegankelijk voor iedere schoonmaak professional. Door de perfecte balans en constante druk en beweging is de kans op schades en methodefouten aanzienlijk minder. Met de Excentr machines kunt u houten vloeren reinigen, schuren en afwerken. Gebruik de Excentr Dust Control Vacuüm altijd samen met de Excentr Splash and Dust guard om stofarm te kunnen werken.

Slijpen, renoveren & polijsten

De Excentr methode is een zeer effectieve methode voor het renoveren, polijsten en onderhouden van steen. Iedere steen is ermee te reinigen. Iedere kalkhoudende steen is te renoveren, polijsten en te reinigen. Denk aan marmer, Chinees hardsteen, Belgisch blauwsteen, terrazzo etc.

Preparatie

Denk aan het opschuren/opruwen van een gecoate vloer, het verwijderen van coatings, of het verwijderen van lijmresten. Ook worden de machines veelvuldig ingezet voor het preparen van bijvoorbeeld PVC-vloeren, oude PU-afwerking verwijderen om vervolgens een nieuwe afwerking aan te kunnen brengen.

Meer informatie?

Stuur ons een bericht of bel ons direct op het volgende telefoonnummer: