EXCENTR AIR 100

Excentr Air 100

De Excentr Air 100 is een luchtzuiveraar voor oppervlakken tot maximaal 100 m2.

De machine is voorzien van een innovatief filtersysteem – o.a. met gecertificeerd H13 HEPA-filter, actief koolstoffilter, koud katalysatorfilter, UV-C-sterilisatie en zuivering met negatieve ionen. ‘’Grovere vervuiling’’ als stofdeeltjes worden opgevangen in het voorfilter, deze kunt u gemakkelijk en zonder gereedschap uit de machine halen en periodiek schoon spoelen. Het koud-katalysatorfilter en het actief-koolstoffilter absorberen vluchtige organische verbindingen zoals aldehyde en benzeen en werkt tegen geuren, stof, pollen, virussen, bacteriën, sigarettenwalm en nog veel meer.

Hoe de Excentr Air 100 werkt:

De gecertificeerde HEPA 13 filtert en het antibacteriële filter elimineert vervolgens 99,99% van alle overgebleven (virus) besmette aerosols, bacteriën, pollen, allergenen, fijnstof en vele andere schadelijke stoffen uit de lucht.

Alle filters met uitzondering van het aluminium voorfilter vervangt u iedere 6 maanden gebaseerd op continu gebruik. De uitgeblazen lucht krijgt een lading negatief geladen ionen mee. Deze zorgen o.a. dat het lichaam beter zuurstof op kan nemen, en minder histamine produceert. Ze verminderen klachten van hooikoorts, astma, luchtweg-allergieën, hoofdpijn, vermoeidheid. Ze vergroten de concentratie, verbeteren het afweersysteem van het lichaam en verhogen de weerstand tegen ziekte.

Schone lucht voor elke ruimte

Bijpassende producten

Panox 300
Disinfectant

  • Voor waterbestendige oppervlakken

  • Beschikbaar in verschillende formaten

Panox 1816
Concentrated

  • desinfecteren van alle soorten oppervlakken
  • Geconcentreerd desinfectiemiddel

De Excentr methode

Meer informatie of een offerte?

Neem contact op of bel ons direct op het volgende telefoonnummer: