BRANCHES

Het beste resultaat voor iedere branche

De Excentr Methode is toepasselijk op alle soorten werkzaamheden die komen kijken bij vloeronderhoud. Daarbij kunnen de producten van Excentr in iedere branche gebruikt worden. Hieronder een aantal voorbeelden van branches waar de Excentr Methode een revolutionaire verandering teweeg heeft gebracht.

ONZE EXCENTR METHODE:
5 UNIEKE VOORDELEN

  • 4 keer zo snel
  • Unieke vorm
  • Ergonomisch verantwoord
  • Milieuvriendelijk
  • Dieptereiniging

Branches

In welke branche bent u werkzaam?

Schoonmaakbedrijven

Sportaccommodaties
en zwembaden

Gezondheidszorg

Hotels

Schoonmaakbedrijven

Schoonmaakbedrijven staan tegenwoordig voor veranderende uitdagingen. De vraag om te reinigen zonder reinigingsmiddelen, meer te doen in minder tijd, steeds geavanceerdere afwerkingen op vloeren te onderhouden, en werken met wisselend personeel.

Sportaccomodaties en zwembaden

Beheert u een sportaccommodatie of zwembad?  Speciaal voor uw specifieke wensen hebben wij enkele concepten ontwikkeld om het vloer onderhoud eenvoudiger te maken.

Gezondheidszorg

In een omgeving waar een veilige vloer wellicht belangrijker is dan gemiddeld wordt zeker in de natte en semi natte ruimte vaak gekozen voor veiligheidsvloeren. Antisliptegels, (gegoten) veiligheidsvloeren, tegels met structuur en veel voegen, stuk voor stuk vloeren die veilig zijn, maar door hun structuur niet eenvoudig te reinigen.

Hotels

Er zijn weinig gebouwen waar de diversiteit aan vloeren zo groot is als in hotels. Tapijt, natuurstenen vloeren, pvc vloeren, anti slip vloeren, veiligheidsvloeren/gegoten vloeren in de keukens enzovoort. Deze diversiteit dwingt de facilitair manager om goed na te denken over het type machine wat hij in gaat zetten.

Meer informatie?

Stuur ons een bericht of bel ons direct op het volgende telefoonnummer: