EXCENTR ACADEMY

Advies

“Voorkomen is beter dan genezen” een bekend spreekwoord dat goed aansluit bij Excentr. Even advies inwinnen kan veel narigheid en schade voorkomen. Tenslotte is er voor uw specifieke schoonmaakprobleem altijd wel een oplossing. Excentr kan samen met u ter plekke kijken waar de knelpunten zitten. Op basis van de gezamenlijke bevindingen krijgt u een gedegen advies.

Training en workshops

Om met de door Excentr geadviseerde producten de meest optimale resultaten te bereiken kan een training de uitkomst zijn. Wij staan met onze kennis klaar om het aan u door te geven. Wij bieden trainingen aan die zijn afgestemd op uw specifieke wensen, bij u ter plekke of op de locatie van Excentr. Wij adviseren al onze klanten/gebruikers deze workshop te volgen omdat de mogelijkheden van de machines ongekend zijn.

Demonstraties

Om tot een keuze te komen van de juiste reinigingsapparaten die in uw situatie een maximaal resultaat geven, verzorgt Excentr kosteloos en vrijblijvend demonstraties. Dat kan zowel bij u op locatie als bij ons in het Experience Center in Breda.

De Excentr methode

Meer informatie?

Stuur ons een bericht of bel ons direct op het volgende telefoonnummer: