SCHOONMAAKBEDRIJVEN

Betere resultaten in minder tijd met de Excentr Methode

Schoonmaakbedrijven staan tegenwoordig voor veranderende uitdagingen. De vraag om te reinigen zonder reinigingsmiddelen, meer te doen in minder tijd, steeds geavanceerdere afwerkingen op vloeren te onderhouden, en werken met wisselend personeel.

ONZE EXCENTR METHODE:
5 UNIEKE VOORDELEN

  • 4x sneller werken
  • 95% minder verbruik chemie
  • Simpele concepten voor specialistisch werk
  • Inzetbaar op iedere vloer
  • Probleemoplosser

ONZE EXCENTR METHODE:
5 UNIEKE VOORDELEN

  • 4x sneller werken
  • 95% minder verbruik chemie
  • Simpele concepten voor specialistisch werk
  • Inzetbaar op iedere vloer
  • Probleemoplosser

Deze uitdagingen zijn de basis geweest voor het ontwikkelen van de Excentr Methode. De methode gaat uit van simpele concepten die voor iedereen toepasbaar zijn, ook voor mensen zonder ervaring op het gebied van vloeronderhoud. Gebaseerd op vloerreiniging of bewerking zonder reinigingsmiddelen, en altijd met het doel om een significante tijds- en kwaliteitswinst te behalen ten opzichte van traditionele reinigingsprincipes (eenschijfsmachine). De Excentr machines zijn daarnaast rechthoekig, door deze vorm zorgt ervoor dat u moeiteloos tegen de kanten aan reinigt, en tot in de hoeken kunt werken! Kortom, vloeronderhoud op een simpele en milieuvriendelijke manier met betere resultaten in minder tijd!

Inzetbaarheid Excentr Methode voor schoonmaakbedrijven

Antislipvloeren en veiligheidsvloeren reinigen

Dit dankzij speciale pads die een diepe reiniging garanderen. Zo reinigt u niet alleen de top, maar de gehele structuur inclusief de voegen. Dankzij de effectieve beweging reinigt u antislip vloeren zonder reinigingsmiddel! Ideaal inzetbaar in keukens, sanitaire voorzieningen, portiekjes, enzovoort. Ontdek meer over dieptereiniging van vloeren.

Reiniging van zwaar vervuilde vloeren

In bijvoorbeeld industriële omgeving of garages. Vettige vervuilingen op betonnen vloeren, zwarte strepen op gecoat beton, allemaal problemen die we met de Excentr Methode kunnen oplossen! Ontdek meer over heavy duty cleaning.

Linoleum strippen

Zowel linoleum/marmoleum diepstrippen als topstrippen is met de Excentr Methode zeer eenvoudig. Strippen zonder stripper (chemievrij strippen) is de geadviseerde methode, wij raden aan de Excentr machines te gebruiken in combinatie met onze Strip Alu pads. Deze pads bevatten aluminium deeltjes die de waslagen er eenvoudig mechanisch vanaf schrapen. Het strippen van vloeren kan met onze methode zowel droog als nat. Ontdek meer over het strippen van linoleum vloeren.

Natuurstenen vloeren reinigen, polijsten of renoveren

Eenvoudig en chemievrij. Door gebruik te maken van EDS pads (Excentr Diamond System) kunt u in een aantal stappen natuursteen bewerken. U kunt natuurstenen vloeren als marmer en Belgische blauwsteen simpel reinigen, polijsten, en/of renoveren.

Benieuwd naar hoe wij kunnen bijdragen aan uw vloeren?
Klik hier en vraag gratis en vrijblijvend een demonstratie aan!

De techniek van de toekomst

Excentr is een Nederlandse fabrikant van hoogwaardige, innovatieve vloer bewerkingsmachines, producten en concepten die werken volgens de ‘’Excentr methode’’. Deze manier van werken geeft u 5 grote voordelen ten opzichten van de traditionele machinale reinigingsmethodes.

Toepassingen

Hoe wilt u uw vloer reinigen, onderhouden of bewerken?

Reiniging en dieptereiniging

Top- & diepstrippen

Slijpen, renoveren & polijsten

Schuren en afwerken

Preparatie van oppervlakken

Vloertypen

Wat voor type vloer wilt u reinigen, onderhouden of bewerken?

Keramische tegels

Antislip- en veiligheidsvloeren

PVC vloeren

Sportvloeren

Rubber vloeren

Natuurstenen vloeren

Beton en gecoat beton

Houten vloeren

Linolium vloeren

Marmoleum vloeren

Demonstratie aanvragen

Vraag via het contactformulier hiernaast gemakkelijk een demonstratie aan

Wilt u een demonstratie bij u op locatie? Ervaar met eigen ogen de effectiviteit en het gemak van de Excentr methode!