SPORTACCOMMODATIES EN ZWEMBADEN

Excentr voor sportaccommodaties en zwembaden

Beheert u een sportaccommodatie of zwembad? Speciaal voor uw specifieke wensen hebben wij enkele concepten ontwikkeld om het vloer onderhoud eenvoudiger te maken.

ONZE EXCENTR METHODE:
5 UNIEKE VOORDELEN

  • Diepe reiniging op veiligheidsvloeren en voegen
  • Verwijderd hars, rubber strepen en residu
  • Eenvoudig bedienbaar
  • Multi inzetbaar (tegels/sportvloeren/perrons)
  • Krachtig tegen kalk

ONZE EXCENTR METHODE:
5 UNIEKE VOORDELEN

  • Diepe reiniging op veiligheidsvloeren en voegen
  • Verwijderd hars, rubber strepen en residu
  • Eenvoudig bedienbaar
  • Multi inzetbaar (tegels/sportvloeren/perrons)
  • Krachtig tegen kalk

Antisliptegels, (gegoten) veiligheidsvloeren, tegels met veel voegen, stuk voor stuk vloeren die door hun structuur niet eenvoudig te reinigen zijn. U vindt ze ongetwijfeld in uw sanitaire voorzieningen, douche ruimte of rond de zwembaden. De structuur in combinatie met kalk, huidvetten, shampoo en zeepresten maakt het lastig deze vloeren in goede conditie te houden. De Excentr machines werken anders dan traditionele reinigingsmachines, en hierdoor zijn ze zeer goed inzetbaar in uw specifieke omgeving.

Eenvoudig en snel

Door speciale dieptereiniging pads te gebruiken, en gebruik te maken van de Excentr Methode die op 2850 toeren per minuut reinigt, zult u in veel gevallen moeiteloos de structuur en eventuele voegen reinigen. Doordat de machines rechthoekig zijn komt u ook in de hoeken en tegen de kanten.

In tegenstelling tot de traditionele reinigingsmachines is een groot voordeel dat iedereen onze machines kan bedienen, er is geen opleiding of techniek nodig! Uw team staat ontspannen en ergonomisch te werken.

De sportvloeren zelf zijn in veel gevallen ook oppervlakken waar winst te behalen is. De stroefheid is vaak niet helemaal in order door opbouw van allerlei type vervuilingen. Zelfs wanneer er dagelijks met een traditionele schrob-/zuigmachine gewerkt wordt, bouwt zich langzaam een film op. Om uw sportvloer veilig en in goede conditie te houden is er een speciaal concept ontwikkeld die uw vloer weer de wenselijke looks en eigenschappen biedt.

Het reinigen van uw sportvloer met de Excentr Methode is eenvoudig en snel! Heeft u meer type vloeren op uw locatie(s), kijk eens naar onze pagina voor toepassingen. De machines van Excentr zijn verkrijgbaar in verschillende maten, voor kleine ruimtes (sanitair/douche) tot grote oppervlakken!

Benieuwd naar hoe wij kunnen bijdragen aan uw vloeren?
Klik hier en vraag gratis en vrijblijvend een demonstratie aan!

De techniek van de toekomst

Excentr is een Nederlandse fabrikant van hoogwaardige, innovatieve vloer bewerkingsmachines, producten en concepten die werken volgens de ‘’Excentr methode’’. Deze manier van werken geeft u 5 grote voordelen ten opzichten van de traditionele machinale reinigingsmethodes.

Toepassingen

Hoe wilt u uw vloer reinigen, onderhouden of bewerken?

Reiniging en dieptereiniging

Top- & diepstrippen

Slijpen, renoveren & polijsten

Schuren en afwerken

Preparatie van oppervlakken

Vloertypen

Wat voor type vloer wilt u reinigen, onderhouden of bewerken?

Keramische tegels

Antislip- en veiligheidsvloeren

PVC vloeren

Sportvloeren

Rubber vloeren

Natuurstenen vloeren

Beton en gecoat beton

Houten vloeren

Linolium vloeren

Marmoleum vloeren

Demonstratie aanvragen

Vraag via het contactformulier hiernaast gemakkelijk een demonstratie aan

Wilt u een demonstratie bij u op locatie? Ervaar met eigen ogen de effectiviteit en het gemak van de Excentr methode!