GEZONDHEIDSZORG

De Excentr Methode in de gezondheidszorg

Bent u facilitair manager van een zorginstelling of ziekenhuis? Speciaal voor uw specifieke uitdagingen hebben wij enkele concepten ontwikkeld!

ONZE EXCENTR METHODE:
5 UNIEKE VOORDELEN

  • Zeer stille machine
  • Voor iedereen hanteerbaar
  • Inzetbaar op ieder oppervlak
  • Diepe reiniging in natte ruimte
  • RVS machines: reduceert bacteriegroei

ONZE EXCENTR METHODE:
5 UNIEKE VOORDELEN

  • Zeer stille machine
  • Voor iedereen hanteerbaar
  • Inzetbaar op ieder oppervlak
  • Diepe reiniging in natte ruimte
  • RVS machines: reduceert bacteriegroei

In een omgeving waar een veilige vloer wellicht belangrijker is dan gemiddeld wordt zeker in de natte en semi natte ruimte vaak gekozen voor veiligheidsvloeren. Antisliptegels, (gegoten) veiligheidsvloeren, tegels met structuur en veel voegen, stuk voor stuk vloeren die veilig zijn, maar door hun structuur niet eenvoudig te reinigen. U vindt ze ongetwijfeld in uw sanitaire voorzieningen. De structuur in combinatie met kalk, huidvetten, shampoo en zeepresten maakt het lastig deze vloeren in goede conditie te houden. De Excentr machines werken anders dan traditionele reinigingsmachines, en hierdoor zijn ze zeer goed inzetbaar in uw specifieke omgeving.

Ontspannen en ergonomisch werken

Door speciale pads te gebruiken in combinatie met onze unieke beweging reinigen onze machines moeiteloos structuur en voegen. Doordat de machines rechthoekig zijn komt u ook in de hoeken en tegen de kanten.

In tegenstelling tot de traditionele reinigingsmachines is een groot voordeel dat iedereen onze machines kan bedienen, er is geen opleiding of techniek nodig! Uw team staat vanaf de eerste minuut ontspannen en ergonomisch te werken!

Ook aan uw andere vloeren als PVC, Linoleum, ceramische tegels en natuursteen is gedacht. Lees hierover meer op onze pagina voor toepassingen. De eenvoudige schoonmaak en onderhoudsmethodes zijn zo ontwikkeld dat u geen professioneel schoonmaakpersoneel in hoeft te zetten om een professioneel resultaat te kunnen verwachten. Zeker in de zorg waar vaak zorg personeel gedeeltelijk voor deze taak in wordt gezet. Ons systeem is gebaseerd op gebruik van schoon water zonder gebruik van chemicaliën (schoonmaakmiddel). Verkrijgbaar in verschillende maten, voor kleine ruimte (sanitair/douche) tot grote oppervlakken!

Benieuwd naar hoe wij kunnen bijdragen aan uw vloeren?

Klik hier en vraag gratis en vrijblijvend een demonstratie aan!

De techniek van de toekomst

Excentr is een Nederlandse fabrikant van hoogwaardige, innovatieve vloer bewerkingsmachines, producten en concepten die werken volgens de ‘’Excentr methode’’. Deze manier van werken geeft u 5 grote voordelen ten opzichten van de traditionele machinale reinigingsmethodes.

Toepassingen

Hoe wilt u uw vloer reinigen, onderhouden of bewerken?

Reiniging en dieptereiniging

Top- & diepstrippen

Slijpen, renoveren & polijsten

Schuren en afwerken

Preparatie van oppervlakken

Vloertypen

Wat voor type vloer wilt u reinigen, onderhouden of bewerken?

Keramische tegels

Antislip- en veiligheidsvloeren

PVC vloeren

Sportvloeren

Rubber vloeren

Natuurstenen vloeren

Beton en gecoat beton

Houten vloeren

Linolium vloeren

Marmoleum vloeren

Demonstratie aanvragen

Vraag via het contactformulier hiernaast gemakkelijk een demonstratie aan

Wilt u een demonstratie bij u op locatie? Ervaar met eigen ogen de effectiviteit en het gemak van de Excentr methode!